Kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkinnot

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Ehdota kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön sekä vuoden liikuttaja palkinnon saajaa vuodelta 2019 teksti

Ehdota kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkinnon saajaa 2019

Sivistyslautakunta on palkinnut perinteisesti kuntalaisten sekä paikallisyhdistyksien ja -järjestöjen ehdottamia kulttuurin, liikunnan ja vapaaehtoistyön parissa ansioituneita polvijärveläisiä.

Vuoden 2019 urheilu- sekä kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkintojen saajia voi ehdottaa perjantaihin 29.11.2019 asti ensisijaisesti sähköisesti. Kuntalaiset, yhdistykset ja järjestöt voivat ehdottaa palkinnonsaajia.

Palkittavaa tulee ehdottaa sähköisesti Miunpalveluista löytyvällä lomakkeella osoitteesta www.miunpalvelut.fi/polvijarvi/liikunta-kulttuuri-ja-vapaa-aika.

Palkinnon myöntämiseksi on tärkeää, että kaikkiin lomakkeella pyydettyihin tietoihin on vastattu. Huomioithan, että Miunpalveluihin täytyy tunnistautua esimerkiksi omilla pankkitunnuksilla.

Mahdolliset paperiset, täytetyt ehdotuslomakkeet jätetään määräpäivään mennessä sivistyslautakunnalle osoitteeseen Koulutoimisto, Polvijärventie 4, 83700 Polvijärvi tai sähköpostilla koulutoimisto@polvijarvi.fi.

Polvijärven sivistyslautakunta vahvistaa vuosittaisten kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkintojen saajat 12.12.2019 kokouksessaan.

Palkintoluokat ja palkinnot

Vuonna 2019 on käytössä kaksi palkintoluokkaa: urheilupalkinto ja kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkinto.

Urheilupalkintoja myönnetään yhdeksän erilaista, kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkintoja myönnetään kumpiakin kaksi. Jokaiselle palkinnolle on kirjattu omat palkitsemisperusteensa. Lisäksi kuntalaiset voivat ehdottaa vuoden liikuttajaa 2019.

Palkitut saavat rahapalkinnon sekä erillisen diplomin. Rahapalkinnot ovat suuruudeltaan 50–150 €.

Palkitsemisperusteet ja ehdotuslomakkeet

Tarkemmat palkitsemisperusteet ja ehdotuslomakkeet löytyvät ladattavina PDF-tiedostoina alta, Miunpalveluista sekä paperisina Polvijärven kunnanvirastolta neuvonnasta (os. Polvijärventie 15).

Asiakirja- ja mediatiedostot

SOME jako

Jaa tämä sivu:

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Sirpa Halonen Vapaa-aikakoordinaattori 040 104 6204 sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute