Kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkinnot

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Ehdota kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön sekä vuoden liikuttaja palkinnon saajaa vuodelta 2020

Ehdota kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkinnon saajaa 2020

Sivistyslautakunta on palkinnut perinteisesti kuntalaisten sekä paikallisyhdistyksien ja -järjestöjen ehdottamia kulttuurin, liikunnan ja vapaaehtoistyön parissa ansioituneita polvijärveläisiä.

Kuntalaiset, yhdistykset ja järjestöt voivat ehdottaa palkinnonsaajia. Vuoden 2020 palkitut on valittu, seuraavan kerran palkinnon saajia voi ehdottaa loppuvuonna 2021.

Palkintoluokat ja palkinnot

Vuonna 2020 on käytössä kaksi palkintoluokkaa: urheilupalkinto ja kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkinto.

Urheilupalkintoja myönnetään yhdeksän erilaista, kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkintoja myönnetään kumpiakin kaksi. Jokaiselle palkinnolle on kirjattu omat palkitsemisperusteensa. Lisäksi kuntalaiset voivat ehdottaa vuoden liikuttajaa 2020.

Palkitut saavat rahapalkinnon sekä erillisen diplomin. Rahapalkinnot ovat suuruudeltaan 50–150 €.

Ehdota palkittavaa ensisijaisesti Miunpalveluissa

Palkittavaa tulee ehdottaa sähköisesti Miunpalveluista löytyvällä lomakkeella osoitteesta www.miunpalvelut.fi/polvijarvi/liikunta-kulttuuri-ja-vapaa-aika.

Palkinnon myöntämiseksi on tärkeää, että kaikkiin lomakkeella pyydettyihin tietoihin on vastattu. Miunpalveluihin täytyy tunnistautua esimerkiksi omilla pankkitunnuksilla.

Ehdotuslomakkeen voi täyttää myös paperisena. Lomakkeet löytyvät ladattavana alta sekä paperisina Polvijärven kirjastosta sekä vapaa-aikatalo Vaparilta. Lomakkeet jätetään määräpäivään mennessä sivistyslautakunnalle osoitteeseen:

Koulutoimisto
Polvijärventie 4
83700 Polvijärvi

tai sähköpostilla koulutoimisto@polvijarvi.fi.

Palkitsemisperusteet

Tarkemmat palkitsemisperusteet löytyvät ladattavina alta, Miunpalveluista sekä paperisina Polvijärven kirjastosta sekä vapaa-aikatalo Vaparilta.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Sirpa Halonen Vapaa-aikakoordinaattori 040 104 6204 sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute