Nuorisotoimi pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Nuorisotoimi teksti

Nuorisotoimi

Polvijärven nuorisotoimi tukee alle 29-vuotiaiden nuorten elämää; niin arkena kuin vapaa-aikana. Polvijärvellä nuorisotoimessa työskentelee nuoriso-ohjaaja ja erityisnuorisotyössä  Nuorisoverstaan etsivä nuorisotyöntekijä.

Nuoria kannustetaan omaehtoiseen harrastustoimintaan ja vapaa-ajanviettoon sekä edesautetaan nuorten elämänhallintaa, osallisuutta ja kansalaisaktiivisuutta. Nuorisotoimi järjestää erilaisia nuorisotapahtumia yksin ja yhteistyössä järjestöjen, seurakunnan ja koulujen kanssa.

Polvijärvellä nuoristyötä tekee laaja toimijoiden yhteistyöverkosto, nimeltään nuorisoverkosto. Verkostoon kuuluu muun muassa kunnan nuoriso-ohjaaja, yläkoulun rehtori, yläkoulun oppilaskunnan jäsen, MLL:n nuorisovastaava, 4H:n ohjaaja, ev.lut.seurakunnan nuorisotyöntekijä ja sosiaalitoimen työntekijä.

Nuorisotoimi somessa linkkilista

Nuorten Polvijärvi

Nuorten Polvijärvi

Polvijärven nuorilla on oma verkkosivustonsta, Nuorten Polvijärvi. Näillä sivuilla voit tutustua, mitä kaikkea Polvijärvellä on nuorille tarjota, aina harrastusmahdollisuuksista opiskeluun, työnhakuun ja tukitoimiin.

Nuorten Polvijärvi -sivuilla voit myös lukea Hyvä tyyppi -juttusarjaa, jossa polvijärveläiset nuoret kertovat itsestään.

Tutustu sivuihin www.nuortenpolvijarvi.fi.

Kun tarvitset apua teksti

Kun tarvitset apua

Mietityttääkö tulevaisuus? Tuntuuko, että kaipaisit apua johonkin pulmaan? Tarvitsetko tukijaa ja kuuntelijaa, jonka kanssa voisit jutella sinua askarruttavista asioista?

Nuorisotoimi on jokaista nuorta varten, joka kokee tarvitsevansa apua niin isoihin kuin pieniinkin pulmiin. Nuoriso-ohjaaja ja etsivä nuorisotyöntekijä ovat asiantuntevia aikuisia, jotka luottamuksellisesti kuuntelevat ja auttavat sinua eteenpäin.

Ota rohkeasti yhteyttä nuoriso-ohjaajaan tai etsivään nuorisotyöntekijään, soita, laita sähköpostia, WhatsAppaa tai pistäydy nuorisotilaan!

Polvijärven etsivästä nuorisotyöstä löydät lisätietoa Nuorten Polvijärvi -sivuilta.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Työsuhde päättyi 4.7. Uusi etsivä nuorisotyöntekijä aloittaa syyskuussa.

henkilön kuva
Ville Hyvönen Nuoriso-ohjaaja 0401046208 ville.hyvonen@polvijarvi.fi

Uutiset

Sivu arviointi ja palaute