Polvijärven tori kansikuva

Navigaatiovalikko

Polvijärven tori

Polvijärven tori

Polvijärven tori sijaitsee kirkonkylän keskustaajamassa osoitteessa Polvijärventie 2. Torin vieressä on paloasema, kirjasto, koulukeskus sekä keskustan linja-autopysäkki.

Torilla on katettu esiintymislava, jonka yhteydessä on maksuton yleisö-wc, sekä yhteinen pysäköintialue kirjaston kanssa. Torilla on sähkönsyöttömahdollisuus.

Torin käyttö ja toripaikkamaksut

Tori on vapaasti kaikkien käytettävissä esimerkiksi torimyyntiä, kirpputoria tai erilaisia tilaisuuksia varten, jos toria ei ole varattu toiseen tilaisuuteen.

Torin käytöstä ei peritä toripaikkamaksuja.

Päällekkäisyyksien välttämiseksi torin käytöstä on hyvä ilmoittaa kuntaan soittamalla puhelinvaihteeseen (puh. 040 104 6000).

Jos torilla tarvitsee sähköä, tulee ottaa yhteys Polvijärven kunnan tekniseen toimeen. Tekninen toimi voi myös tarvittaessa auttaa esimerkiksi teltta- ja toripöytäasioissa.

Käyttäjien on itse vastattava oman myyntipaikkansa ja sen läheisyyden ympäristön siisteydestä torilla oloaikana ja huolehdittava paikansa siivoamisesta lähtiessään. Käyttäjien on huolehdittava itse omalla kustannuksellaan mahdollisista tilaisuuden vaatimista vakuutus-, vastuu-, lupa- ja ilmoitusasioista.

Esiintymislavan käyttö

Torin esiintymislava on kaikkien käytettävissä. Kunta kuitenkin varaa torilavan omaan käyttöönsä heinäkuussa Polvijärvi-päivien ajaksi sekä tarvittaessa omia tapahtumiaan varten.

Torilavan varaukset hoidetaan soittamalla puhelinvaihteeseen.

Lavan käyttö on maksutonta lyhytaikaisia tapahtumia varten. Käyttäjien on huolehdittava itse omalla kustannuksellaan mahdollisista tilaisuuden vaatimista vakuutus-, vastuu-, lupa- ja ilmoitusasioista sekä äänentoistosta ja lisävalaistuksesta.

Yleisö-wc

Torilavan yleisö-wc on säännöllisesti avoinna vain kesäaikaan. Vuoden 2022 osalta wc on suljettu.

Wc voidaan kuitenkin avata, jos torilla tai esiintymislavalla pidetään tilaisuuksia tai tapahtumia. Wc:n avaamisesta tulee ottaa yhteyttä tekniseen toimeen.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Timo Pirhonen Kiinteistöpäällikkö 040 104 6306 timo.pirhonen@polvijarvi.fi

Isännöitsijä

henkilön kuva
Sirpa Halonen Vapaa-aikakoordinaattori 040 104 6204 sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute