Työnantajalle pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

ANKKURIT

 

Työnantajalle

Työnantajalle

"Etsitkö uutta työntekijää? Tarvitsetko tukea tai neuvoja uuden työntekijän palkkaamiseen? Työllisyyspalvelut yhdistävät työn ja tekijät!"

Työllisyyspalveluissa tarjotaan polvijärveläisille työnantajille apua työntekijöiden rekrytoimiseen sekä erilaisten rahallisten tukien hakemiseen.

Työllisyyspalveluiden kautta voi myös hakea työllistämisen kuntalisää ja saada palkkatukineuvontaa. Jos sinulle herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!

Kuntalisä

Kuntalisä

Työllistämisen kuntalisä voidaan myöntää työnantajalle, joka työllistää polvijärveläisen työttömän, joka kuuluu johonkin seuraavista kohderyhmistä:

 • yli 200 päivää työmarkkinatukea saanut henkilö
 • alle 29-vuotias, jonka työttömyys on kestänyt vähintään 6 kk (ikämääritys työnaloituspäivä)
 • yli 29-vuotias, jonka työttömyys on kestänyt vähintään 9 kk (ikämääritys työnaloituspäivä).

Palkatun työntekijän työajan tulee olla vähintään 18 tuntia/viikko ja työn keston vähintään neljä viikkoa. Työllistämisen kuntalisää voidaan myöntää yrityksille, järjestöille, säätiöille ja yksityisille työnantajille.

Kuntalisän suuruus on 350 €/kk. Työllistämisen kuntalisää myönnetään varattujen määrärahojen puitteissa ja hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Kuntalisä hakulomakkeet ja -ohjeet

Hakuohjeet ja -lomakkeet

Alta löydät Polvijärven työllistämisen kuntalisän tarkemmat hakuohjeet sekä ladattavan hakulomakkeen. Allekirjoitettu hakemus lähetetään liitteineen osoitteeseen:

       Polvijärven kunta/Lauri Granfelt
       Polvijärventie 15, 83700 Polvijärvi

Asiakirja- ja mediatiedostot

Asiakirjat
 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • Palkkatuki työnantajalle

  Palkkatuki

  Palkkatuki on taloudellinen tuki, jota te-toimisto voi myöntää työnantajalle työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin. Palkkatukea voivat saada yritykset muut yhteisöt, kuten yhdistykset, säätiöt, rekisteröidyt uskonnolliset yhdyskunnat ja seurakunnat sekä kunta.

  Lisätietoa saa palkkatuesta saat te-palveluiden työnantaja -sivuilta ja työllisyyskoordinaattorilta.

  Työllistä nuori kesätöihin

  Työllistä nuori kesätöihin

  Paikalliset yrittäjät, yhdistykset ja yksityishenkilöt voivat työllistää polvijärveläisiä nuoria kesätöihin kunnan avulla. Nuori työllistetään 10 työpäiväksi (6 tunniksi 5 arkipäivänä viikossa).

  Polvijärven kunta tekee nuoren kanssa työsopimuksen, maksaa palkan (30,00 euroa / työpäivä) sekä huolehtii työnantajamaksuista ja vakuutuksista. Yrittäjän, yhdistyksen tai yksityishenkilön ei tarvitse muuta kuin sopia nuoren kanssa kesätyöstä.

  Kunta laskuttaa työnantajalta kunkin kesätyöntekijän kohdalta 36,00 euroa / työpäivä.

  Lisätietoja nuorien työllistämisestä kesäksi saa asunto- ja työllisyyssihteeri Lauri Granfeltilta ja työllisyyskoordinaattori Anne Purmoselta.

  SOME jako

  Jaa tämä sivu:

  Työnantajalle linkkilista

  Sisältöjulkaisija

  Yhteystiedot

  henkilön kuva
  Anne Purmonen Työllisyyskoordinaattori 040 104 6207 anne.purmonen@polvijarvi.fi

  Työpajan esimies, kuntouttava työtoiminta, kuntalisä

  Lauri Granfelt Asunto - ja työllisyyssihteeri Työllisyysasiat: 040 104 6106, Asuntoasiat: 040 104 6304 lauri.granfelt@polvijarvi.fi

  Kunnan vuokra-asuntoasiat, kuntalisä, palkkatuki

  Sivu arviointi ja palaute