Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Asumispalveluyksikön sisälämpötilaa tarkkaillaan

Asumispalveluyksikön sisälämpötilaa tarkkaillaan

Uuden asumispalveluyksikön sisälämpötilasta on tullut kuntaan kysymyksiä. Kunnan tekninen toimi on tarkastellut yksikön lämpötilaa ja myös käynyt tarkastamassa lämpötiloja huonekohtaisesti. Merkittäviä poikkeamia ei ole havaittu.

Lämpötiloja seurataan päivittäin

Yksikön lämpötiloja ja kiinteistön muitakin olosuhteita seurataan reaaliajassa kiinteistön valvontajärjestelmästä. Järjestelmässä nähdään koko Tähkän huonekohtaiset lämpötilat. Poikkeavista lämpötiloista saadaan ohjelmiston kautta hälytys, jolloin tekninen toimi voi reagoida välittömästi. Tällaisia hälytyksiä ei ole vielä tapahtunut. Järjestelmä myös tallentaa lämpötilatiedot, joten tietoja voidaan tarkistaa tarvittaessa takautuvasti. Maaliskuun keskilämpötila asumispalveluyksikössä on ollut 21,5 astetta (min. 21,2 ja max. 21,8).

Pahoittelemme, jos asukkaat kokevat tilat viileinä. Seuraamme tilannetta ja teemme parhaamme lämpötilan säädöissä. Tähkässä lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys ja siinä säätöviive on noin vuorokausi. Lopulliset säädöt voidaan tehdä sitten, kun rakennus on ollut käytössä noin 2 kuukautta.

Metsätähti on Siun soten yksikkö

Asumispalveluyksikkö on Polvijärven kunnan omistama, jonka Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on vuokrannut kunnalta. Pyydämme, että asumispalveluyksikössä asuvien omaiset ja läheiset ovat ensisijaisesti yhteydessä Metsätähden Siun soten henkilökuntaan, mikäli asia koskee asukkaiden hoivaan tai olosuhteisiin liittyviä asioita. Metsätähden henkilökunnan on tärkeää tietää asukkaitaan koskevista asioista ensin. Metsätähden henkilökunta on tarvittaessa yhteydessä Polvijärven kuntaan.

 

Tarvittaessa lisätietoja antaa:

Ari Soikkeli

Kunnan tekninen johtaja

040 104 6307

ari.soikkeli@polvijarvi.fi

 

Satu Ratilainen

Metsätähden vs. palveluesihenkilö

013 3306 132

satu.ratilainen@siunsote.fi

Metsätähden kyltti sisäänkäynnin vieressä.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute