Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Business Joensuu tiedottaa: Pinkka-pienhankintaportaali on uusi, maksuton työkalu pohjoiskarjalaisille yrittäjille

Business Joensuu tiedottaa: Pinkka-pienhankintaportaali on uusi, maksuton työkalu pohjoiskarjalaisille yrittäjille

Pinkka-pienhankintaportaali on Business Joensuun laatima maksuton työkalu pohjoiskarjalaisten yrittäjien käyttöön. Suomen tasolla Pinkka on uniikki työkalu, jonka avulla paikalliset yrittäjät saavat kilpailuetua julkisten kilpailutusten tarjouskilpailuissa.

Pinkan tehtävänä on kerätä tieto kaikista Itä-Suomessa käynnissä olevista pienhankintakilpailutuksista ja halutessaan yrittäjä voi tehdä Pinkkaan myös hakuvahdin. Aiemmin yrittäjät joutuivat etsimään pienhankintakilpailutuksia kunkin kilpailuttajan sivulta erikseen – eli pelkästään Pohjois-Karjalan tasolla tämä tarkoittaa yli 70 sivuston aktiivista seuraamista.

Pinkka-pienhankintaportaali ei vaadi kilpailuttajalta tai hankinnan tilaajalta toimenpiteitä, vaan pienhankintojen tarjouspyynnöt kootaan Pinkkaan automaattisesti. Pinkan tarkoitus on helpottaa Itä-Suomen alueen pienhankintakilpailutusten löydettävyyttä, korostaa julkisten hankintojen liiketaloudellista potentiaalia ja siten myös nostattaa yrittäjien tarjousaktiivisuutta.

Pääset tutustumaan Pinkkaan tästä. Pinkka löytyy myös Business Joensuun verkkopalvelusta niin aloittavan kuin kasvavan yrittäjän työkaluista. Pinkan verkko-osoite on https://pinkka.businessjoensuu.fi.

 

Lisätietoja:

Yritysasiantuntija PInja Konttinen
pinja.konttinen@businessjoensuu.fi
Puh. 0400 378 777

Idealamppu

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute