Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Mitä Joulunavauksessa tapahtuu? – Polvijärvellä joulukausi avataan lauantaina 26. marraskuuta

Mitä Joulunavauksessa tapahtuu? – Polvijärvellä joulukausi avataan lauantaina 26. marraskuuta

Polvijärven kunta järjestää Joulunavaus-tapahtuman lauantaina 26. marraskuuta. Torilla pidettävä tapahtuma alkaa kello 10 ja kestää kolme tuntia.

Ohjelma on sangen monipuolinen pitäen sisällään muun muassa kunnanjohtaja Heikki Hallikaisen puheen ja kaksi jouluista jumppatuokiota. Musiikista tapahtumassa vastaavat Polvijärven seurakunnan kuoro sekä paikallinen nuori musiikkitaituri DJ Mankka.

Markkinatunnelmaakin Joulunavauksessa on luvassa: Paikalliset yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt ovat enemmän kuin tervetulleita tapahtumaan myymään tuotteitaan ja markkinoimaan palveluitaan. Oman toripaikkansa voi varata viestintäsuunnittelijalta – varaus tulee tehdä viimeistään 21. marraskuuta. Mitään ei myyntipaikasta tarvitse maksaa, sillä kunta tarjoaa sen pöytineen kaikkineen.

Tyhjin vatsoin ei Polvijärvellä Joulunavausta vietetä, sillä MTK-Polvijärvi ja Pohjois-Karjalan maaseutupalvelut annostelevat tapahtumassa herkullista joulupuuroa.

- Puuroa on tarjolla 400 annoksen verran, maaseutuasiamies Teuvo Mutanen kertoo.

Ja mitäpä Joulunavaus olisi ilman joulupukkia?! Ei mitään, siksipä punanuttuinen häärii marraskuun viimeisenä lauantaina Polvijärven torilla jakamassa karkkia lapsille ja lapsenmielisille.

Joulunavauksen aikaan Polvijärvi-Seuran esinemuseo on avoinna tarjoten mainion tilaisuuden tutustua muun muassa kyläkauppa-, koulu- ja kameranäyttelyihin.

Polvijärven 4H-yhdistys pitää sekin uuden toimistonsa ovet apposen auki. Kirjastorakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevassa toimitilassa järjestetään askartelua lapsille.

Joulunavauksen kanssa samanaikaisesti Polvijärvellä pidetään myös Päivä paloasemalla -tapahtuma. Torilavan takana sijaitsevalla paloasemalla tarjoutuu mitä parhain tilaisuus tutustua pelastuslaitoksen kalustoon, kuten paloautoihin ja ambulansseihin.

 

Lisätietoja ja pöytävaraukset:

Viestintäsuunnittelija Hanna-Leena Kunttu
hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6004

Joulunavaus Polvijärven torilla 2021

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute