Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Pohjois-Karjala näyttävästi esillä Matkamessuilla

Pohjois-Karjala näyttävästi esillä Matkamessuilla

Tänä viikonloppuna 19.-21.1.2024 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Matkamessut. Tapahtuma kattaa niin kotimaan, kuin ulkomaan matkailun. Pohjois-Karjalan paikkakunnat esittäytyvät messuilla omalla osastollaan (6f10). Osastolle on rakennettu maakunnan näköistä rekvisiittaa ja paikkakuntia tehdään näkyväksi muun muassa kuvien, tuotteiden ja esiintyjien avulla. Osaston toteutusta ja kuntien yhteistyötä on organisoinut Pohjois-Karjalan matkailu ry.

Olemme osallistuneet Pohjois-Karjalan osaston rahoittamiseen yhdessä muiden kuntien kanssa. On hienoa, että matkailun eteen tehdään messuilla näkyvää yhteistyötä. Messuilla markkinoidaan koko Pohjois-Karjalan aluetta, joten vaikutus on maakunnalle positiivinen, kiittää Polvijärven kunnanjohtaja Heikki Hallikainen.

Uusi esite

Polvijärvellä toteutettiin messuille jaettavaksi matkailuesite. Esitteessä on kohdekartta Polvijärven nähtävyyksiin sekä tietoja majoitus- ja ruokapaikoista. Esite tulee myös kesän lähestyessä jakoon Polvijärvellä matkailijoiden suosimiin paikkoihin.

− Polvijärvellä ei olla toteutettu matkailuesitettä pitkään aikaan, joten tämä oli siihen mitä mainioin hetki. Nyt kun pohja on olemassa, toivon esitteen päivittämisestä tulevan toistuva keväinen perinne. Tietysti kysyntä ja kuntalaisten palaute määrittää, että onko se tarpeellinen, sanoo viestintäsuunnittelija Sanna Niskanen.

 

Lue lisää matkamessuista:

Tutustu Pohjois-Karjalan osaston ohjelmaan ja paikkakuntien näkyvyyteen messusivuilla:

https://www.pohjoiskarjalaan.fi/matkamessut/

Messutunnelmia Pohjois-Karjalan osastolta voi katsella muun muassa Facebookista Pohjois-Karjalan matkailu ry:n kanavalta:

https://www.facebook.com/pohjoiskarjalanmatkailu

Matkamessujen viralliset sivut:

https://matka.messukeskus.com/

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute