Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Pohjois-Karjalan virkistysreitit koottiin yhteen paikkaan - Outdoor Active -verkkoalustalle on koottu tietoa myös Polvijärven reitistöistä

Pohjois-Karjalan virkistysreitit koottiin yhteen paikkaan - Outdoor Active -verkkoalustalle on koottu tietoa myös Polvijärven reitistöistä

Pohjois-Karjalan luontopolut, hoidetut ladut ja pyöräilyreitit ovat nyt entistä paremmin ja helpommin löydettävissä Outdoor Active -verkkoalustalta. Pohjois-Karjalan kunnat, Polvijärvi mukaan lukien, ovat keränneet alustalle tietoa maakunnan virkistysreiteistä ja palveluista, joista VisitKarelia on tehnyt koostesivun osoitteeseen www.visitkarelia.fi/ulkoilureitit.

Tavoitteena on, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan selkeästi merkityistä ulkoilureiteistä. Tämä vastaa myös kovassa nousussa olevaan omatoimiseen luontomatkailuun. Reittien kokoaminen matkailusivuston alle tehostaa niiden löydettävyyttä, markkinointia ja mahdollistaa niiden linkittämisen osaksi muita matkailupalveluita.

- Kun keskitämme matkailun markkinointia meidän sivuillemme, niin voimme tukea eri palveluiden näkyvyyttä muun muassa maksullisilla kampanjoilla. Virkistysreittien osalta voimme laajentaa kohderyhmiä lajiharrastajista esimerkiksi eri ulkoilumahdollisuuksia etsiviin perheisiin ja luonnosta nautiskeleviin matkailijoihin, kertoo sisällöntuottaja Marianne Markkanen VisitKareliasta.

Taustalla on Pohjois-Karjalan maakuntaliiton ja VisitKarelian yhteinen Pohjois-Karjalan virkistysreitit kansainväliseksi menestysvaltiksi -hanke, jota on rahoitettu Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahalla (AKKE).

- Hankeajatus virisi eri toimijoilta tulleista toiveista, että maakunnan reittiverkosto pitäisi saada paremmin esille ja löydettäväksi. Outdoor Active valikoitui alustaksi monipuolisuutensa ja kansainvälisyytensä vuoksi. Lieksassa alusta oli jo käytössä, joten heidän positiiviset kokemuksensa auttoivat valinnassa. Kuntien sitoutuminen mukaan hankkeeseen oli tärkeää, josta erityiskiitos heille ilman heidän työpanostaan ei olisi ollut mahdollista saada näin kattavaa sisältöä koko maakunnasta tällä aikataululla, hankkeesta maakuntaliitossa vastannut maankäyttöasiantuntija Heikki Viinikka kertoo.

Polvijärvellä sijaitsevista reitistöistä sivustolla on julkaistu valtaosa. Kevään ja kesän aikana verkkoalustaa päivitetään, jolloin se palvelee Polvijärvellä retkeileviä entistä kattavammin.

Listaus Polvijärven retkeily- ja ulkoilukohteista on luettavissa myös verkkosivuillamme.

Virkistysreitistökuva: Pohjois-Karjalan maakuntaliitto

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

Sivu arviointi ja palaute