Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvi-kalenteri 2022 on jaossa keskiviikkona 1.12. – vapaa-ajan asukkaille kalenteri postitetaan kuun vaihteessa

Polvijärvi-kalenteri 2022 on jaossa keskiviikkona 1.12. – vapaa-ajan asukkaille kalenteri postitetaan kuun vaihteessa

Polvijärven kunnan teettämä Polvijärvi-kalenteri 2022 on jaossa joulukuun alussa polvijärveläisiin koteihin. Seinäkalentereita jaetaan Polvijärvellä keskiviikosta 1.12. alkaen postilaatikoihin ja -luukkuihin.

Viimevuotiseen tapaan seinäkalenteri lähetetään myös Polvijärven vapaa-ajan asukkaille. Kalenteri postitettiin viime vuonna ensimmäisen kerran myös heille, ja se otettiin erittäin hyvin vastaan.

- Vapaa-ajan asukkaamme olivat palautteen perusteella erittäin iloisia saadessaan Polvijärvi-kalenterin, saimme heiltä useita ilahtuneita viestejä ja kiitoksia, kertoo viestintäsuunnittelija Anni Lampinen.

Polvijärvi-kalenteri lähetetään vapaa-ajan asukkaille postitse marras-joulukuun vaihteessa.

Jos omaa kalenteria ei kuulu, ota yhteys kuntaan

Lampinen muistuttaa, että joskus jakelijallekin sattuu inhimillisiä virheitä eikä kalenteri aina löydä tietään perille. Jakelija ei myöskään jaa kalentereita Polvijärvellä sellaisiin talouksiin, joissa on ilmaisjakelukielto.

Jos omaa Polvijärvi-kalenteria ei ala kuulua, tulee ottaa yhteyttä kuntaan.

- Olemme varautuneet ylimääräisillä seinäkalentereilla siihen, ettei kalenteri kaikille syystä tai toisesta postilaatikkoon kolahda. Jos näin käy, siitä tulee ilmoittaa meille, jonka jälkeen voimme sopia kalenterin toimituksesta.

Puuttuvasta kalenterista voi ilmoittaa kunnan puhelinvaihteeseen numeroon 040 104 6000 tai sähköpostitse anni.lampinen@polvijarvi.fi.

Polvijärven oma kalenteri tehtiin nyt neljättä kertaa. Samalla tavoin kuin edellisinä vuosina, kalenterin kuukaudet on kuvitettu polvijärveläisten, vapaa-ajan asukkaiden ja muiden paikkakunnalla valokuvausretkillä käyneiden Polvijärvi-aiheisilla otoksilla.

Lisätietoja:
Viestintäsuunnittelija Anni Lampinen
anni.lampinen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6004

Kuvituskuva, jossa kaksi hanhihahmoa ja teksti seinäkalenteri 2022

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute