Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Talkoolaiset ahkeroivat jouluisen asetelman Polvijärven torilavalle – Asetelma täydentyy joulua kohden

Talkoolaiset ahkeroivat jouluisen asetelman Polvijärven torilavalle – Asetelma täydentyy joulua kohden

Jouluinen tunnelma on laskeutunut Polvijärven torille. Torilavalle on koottu talven ja joulun tunnelmaa henkivä asetelma, joka täydentyy vähitellen – hulppeimmillaan kokonaisuus on jouluaattona.

Asetelma on suunniteltu ja toteutettu talkoovoimin. Päävastuun kuntalaisia ja kaikkia Polvijärvellä liikkuvia ilahduttavasta kokonaisuudesta ovat kantaneet Tiina Mustonen, Pirjo Saarelainen, Helena Hirvonen, Oiva Voutilainen, Raimo Hirvonen ja Janne Turunen.

- Ajatus torilavan koristelemisesta joulun ajaksi syntyi korona-aikaan. Aikana, jolloin tapahtumia ei järjestetty ja kukaan ei päässyt käymään juuri missään. Mieleen hiipi ajatus lavan koristelemisesta kaikkien iloksi – että kaikilla olisi joulusta muistuttava yhteinen paikka, missä pistäytyä, Tiina Mustonen taustoittaa.

Tänä vuonna jouluasetelma otti ensimmäiset askeleensa jo marraskuun puolella. Polvijärven Joulunavauksessa 26. marraskuuta torilavalla komeili sankka joukko kuusia sekä sadunhohtoisia hahmoja tontuista pupuperheeseen. Itsenäisyyspäiväksi asetelma sai siniristilippujen sävyttämän persoonallisen ilmeen, ja joulun lähestyessä torilavalle ilmestyy ainakin laavu ja joitakin punanuttuisia hahmoja.

- Asetelmaa kannattaakin käydä katsomassa monia, monia kertoja, Tiina Mustonen kannustaa.

- Kokonaisuuteen kuuluu myös musiikki, joten kyseessä on mitä suurimmassa määrin elämys.

Polvijärven kunta on lahjoittanut asetelmaan joulukuuset sekä osan koristeissa käytetyistä materiaaleista. Lisäksi kunta on huolehtinut torilavan valaistuksesta.

- Suurimmat kiitokset jouluasetelmasta kuuluu kuitenkin ehdottomasti talkoolaisille. He ovat ideoineet ja toteuttaneet upean kokonaisuuden voimiaan säästämättä. Tämä onkin loistava esimerkki pyyteettömästä, iloa aikaansaavasta teosta, joka kuvastaa joulun henkeä, kunnanjohtaja Heikki Hallikainen hehkuttaa.

 

Lisätietoja:

Kunnanjohtaja Heikki Hallikainen
heikki.hallikainen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6001

Tiina Mustonen
tiina.mustonen@luottamus.polvijarvi.fi
Puh. 0500 960 237

Kuva jouluasetelmasta

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute