Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Vaparilla on tehty tihutöitä – Kunta muistuttaa, että yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla harrastustiloista on eniten iloa kaikille

Vaparilla on tehty tihutöitä – Kunta muistuttaa, että yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla harrastustiloista on eniten iloa kaikille

Polvijärven kunta muistuttaa vapaa-aikatalo Vaparin käyttäjiä yhteisten pelisääntöjen noudattamisen tärkeydestä.

Muistutus on paikallaan, sillä viime aikoina osa Vaparin käyttäjistä on suhtautunut välinpitämättömästi järjestyssääntöjä kohtaan, eikä käyttäytyminen ole ollut kaikilta osin asiallista. Esimerkkinä tästä mainittakoon irtaimiston, kuten roska-asioiden rikkominen, sekä kiekkopelien pelaaminen salissa – jääkiekkojen laukominen ei ole Vaparilla sallittua.

Vapaa-aikatalon tiloja käyttävät seurat ja muut tahot ovat vastuussa siitä, ettei heidän vuoroillaan väärinkäytöksiä tapahdu.

Vapaa-aikatalon tilat on tarkoitettu kaikkien kuntalaisten käytettäväksi. On yhteisen edun mukaista, että tiloissa toimitaan asianmukaisesti, yhteistä omaisuutta tärvelemättä. Näin Vaparin tarjoamista tiloista ja harrastusmahdollisuuksista on iloa meille kaikille mahdollisimman pitkään.

Vapaa-aikatalo Vapari

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

Sivu arviointi ja palaute