Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Vipinää töppösiin -hankkeen kuulumiset

Vipinää töppösiin -hankkeen kuulumiset

Vipinää töppösiin -hankkeen liikuntaneuvonta on päättynyt vuoden 2023 osalta. Hankkeelle on haettu aluehallintovirastolta jatkorahoitusta, josta päätös tulee helmi-maaliskuun aikana.

Mikäli toivot osallistua liikuntaneuvontaan ensi vuonna voit laittaa sähköpostia liikuntaneuvoja Hannamari Sarkkiselle osoitteeseen hannamari.sarkkinen@pokali.fi. Hannamari palaa töihin helmikuussa 2024 ja on sitten yhteydessä ilmoittautuneisiin. Puhelimitse Hannamarin tavoittaa jälleen 8.2.2024 alkaen.

Kyselyn tuloksia

Vipinää Töppösiin -hankkeessa tehtiin loppuvuodesta myös liikuntakysely. Kyselyyn vastasi yhteensä 60 kuntalaista. Kyselyn perusteella kuntalaisten suosituin liikuntamuoto on kävely. Kyselyyn vastanneet harrastavat vastausten perusteella myös aktiivisesti monenlaista arkiliikuntaa, kuten piha- ja puutarhatöitä. Kyselyn vastaajat toivoisivat kokeiluun uusina liikuntalajeina padelia, keilailua, suunnistusta ja seinäkiipeilyä. Yli 65-vuotiaista vastaajista 33 % toivoo Polvijärvelle esteetöntä seniorikuntosalia.

Kyselyn osallistujien kesken arvottiin Firstbeat Life -palvelu käyttöön kuukaudeksi. Voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

Lisätietoja:

Sirpa Halonen

Vapaa-aikakoordinaattori

040 104 6204

sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute