Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Vuoden 2022 Polvijärvi-kalenteriin etsitään valokuvia - tarjoa kalenterikuvia 18.10. mennessä

Vuoden 2022 Polvijärvi-kalenteriin etsitään valokuvia - tarjoa kalenterikuvia 18.10. mennessä

Polvijärven kunta tekee jo perinteeksi muodostuneen oman seinäkalenterin vuodelle 2022. Seinäkalentereita jaetaan polvijärveläisiin kotitalouksiin ja niitä lähetetään Polvijärven vapaa-ajan asukkaille loppuvuodesta 2021.

Kahden edellisen vuoden tapaan Polvijärvellä asuvat, vapaa-ajan asukkaat sekä muut paikkakunnalla valokuvausretkillä viihtyneet halutaan ottaa mukaan kalenterin tekoon – seinäkalenteriin etsitään kuvia keruukampanjan avulla, ja kuka vain voi tarjota Polvijärveltä ottamiaan valokuvia kalenteriin laitettavaksi.

- Pistämme valokuvien keruukampanjan pystyyn nyt kolmatta kertaa ja tuntuu siltä, että kampanjasta tulee joka kerralla suositumpi. Kuvia on toimitettu meille vuosi vuodelta enemmän, ja ne ovat olleet toinen toistaan upeampia. Innoissaan jo odottelemme, millaisesta kuvasaaliista pääsemme kalenterikuvat valitsemaan, viestintäsuunnittelija Anni Lampinen hehkuttaa.

Valokuvien keruukampanja alkaa perjantaina 17.9., ja se kestää maanantaihin 18.10. asti. Kalenteriin hyväksyttävien valokuvien tulee olla vaakamallisia, korkearesoluutioisia ja muokkaamattomia. Kuvat tulee toimittaa digitaalisessa muodossa sähköpostitse anni.lampinen@polvijarvi.fi tai muistitikulla kunnanvirastolle osoitteeseen Polvijärventie 15.

Kaikkien kalenteriin tulevien kuvien on oltava Polvijärveltä otettuja, ja mielellään luonto- ja maisemakohteita. Keruukampanjan päätteeksi kunnassa valikoidaan sopivimmat kuvat kalenteriin. Valittujen kuvien ottajiin ollaan kunnasta suoraan yhteydessä.

Kalenteriin valitun kuvan yhteyteen kirjoitetaan kuvaajan nimi sekä lyhyt kuvateksti, jossa mainitaan kuvauspaikka. Kuvaaja voi myös halutessaan tarjota valmista kuvatekstiä. Kunnalla on oikeus muokata ja lyhentää tekstiä tarvittaessa.

Tarkemmat ohjeet ja säännöt kuvien keruukampanjaan löytyvät osoitteesta www.polvijarvi.fi/kalenteri2022.

Lisätietoja:
Viestintäsuunnittelija Anni Lampinen
anni.lampinen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6004

Kuvituskuva. Kuvassa lukee teksti

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute