Iltapäivätoiminta pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Aamupäivätoiminta teksti

Aamupäivätoiminta

Aamupäivätoimintaa järjestetään arkipäivisin Polvijärven Vaparilla. Toimintaan voi osallistua esiopetusoppilaat, 1.–2.-luokkalaiset sekä erityisen tuen piirissä olevat perusopetusikäiset oppilaat.

Toimintaa järjestetään oppilaiden tarpeen mukaan kouluaamuisin klo 5.45 alkaen. Lasten tarkat kerhoajat tulee ilmoittaa Daisy-palvelun kautta.

Ilmoitattehan kerhoajat edellisen viikon maanantaina.  Tämän jälkeen palvelu lukitsee kerhoajat ja niitä ei voi enää muuttaa. 1.–2-luokkalaisten osalta oppilaiden koulun alkamis- ja loppumisaika tulee ilmoittaa aamupäivä- ja iltapäiväkerhoa varatessa (esim. 7.30-9 ja 13-16.30).

Lapselle tarjotaan monipuoliset mahdollisuudet ohjattuun yhteiseen tekemiseen, vapaaseen leikkiin sekä liikuntaan ja ulkoiluun.

Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta

Koulupäivien jälkeen esiopetusoppilaat, 1.–2.-luokkien sekä erityisen tuen piirissä olevat perusopetusikäiset oppilaat voivat osallistua iltapäivätoimintaan. Toimintaa järjestetään koulupäivien jälkeen arkipäivisin klo 12–17 välisenä aikana.

Ilmoittaminen tapahtuu Daisy-palvelun kautta. Ilmoitattehan kerhoajat edellisen viikon maanantaihin klo 12 mennessä. Tämän jälkeen palvelu lukitsee kerhoajat ja niitä ei voi enää muuttaa. 1.–2-luokkalaisten osalta oppilaiden koulun alkamis- ja loppumisaika tulee ilmoittaa aamupäivä- ja iltapäiväkerhoa varatessa (esim. 7.30-9 ja 13-16.30).

Lapselle tarjotaan monipuoliset mahdollisuudet ohjattuun yhteiseen tekemiseen, vapaaseen leikkiin sekä liikuntaan ja ulkoiluun. Iltapäivätoiminnassa voidaan myös tehdä koulutehtäviä.

Iltapäivätoiminta järjestetään Sotkuman koululla ja esiopetuksen tiloissa Polvijärven Vaparilla.

Iltapäivätoiminta hakeminen ja lomakkeet

Hakeminen ja lomakkeet

Hoitoaikavaraukset, päivittäinen asiointi, viestit: Daisy Net -palvelu

Hakemukset, tietojen muutokset, varhaiskasvatussuunnitelma, lapsen kasvun kansio: e-Daisy-asiointi

Mahdollisia lisätietoja ohjelman käyttöön tai ongelmatilanteisiin liittyen saat varhaiskasvatusvastaava Mika Puustiselta (puh. 040 104 6201).

SOME jako

Jaa tämä sivu:

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Mirka Nisula Sivistysjohtaja ja hyvinvointikoordinaattori 040 104 6510 mirka.nisula@polvijarvi.fi

Sivistystoimen toimialajohtaja ja esimies

henkilön kuva
Rauni Mutanen Apulaisjohtaja, Polvijärven koulu Sotkuman 1.-6.lk 040 104 6216 rauni.mutanen@edu.polvijarvi.fi
henkilön kuva
Tuula Räsänen Apulaisjohtaja, Polvijärven koulu Kirkonkylän 1.-6.lk 040 104 6217 tuula.rasanen@edu.polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute