Iltapäivätoiminta pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Aamupäivätoiminta teksti

Aamupäivätoiminta

Aamupäivätoimintaa järjestetään arkipäivisin Polvijärven Vaparilla ja Sotkuman päiväkodilla. Toimintaan voivat osallistua 1.-2.-luokkalaiset sekä erityisen tuen piirissä olevat perusopetusikäiset oppilaat.

Lasten kerhoajat tulee ilmoittaa Daisy-palvelun kautta.

Ilmoitattehan kerhoajat edellisen viikon maanantaina. Tämän jälkeen palvelu lukitsee kerhoajat ja niitä ei voi enää muuttaa. Oppilaan koulun alkamisaika tulee ilmoittaa aamupäiväkerhoa varatessa (esim. klo 7.30-8.50).

Lapselle tarjotaan monipuoliset mahdollisuudet ohjattuun yhteiseen tekemiseen, vapaaseen leikkiin sekä liikuntaan ja ulkoiluun.

Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta

Koulupäivien jälkeen 1.–2.-luokkien sekä erityisen tuen piirissä olevat perusopetusikäiset oppilaat voivat osallistua iltapäivätoimintaan.

Iltapäiväoimintaa järjestetään koulupäivien jälkeen arkipäivisin klo 12–17 välisenä aikana Polvijärven Vaparilla esiopetuksen tiloissa ja Sotkuman koululla.

Ilmoittaminen tapahtuu Daisy-palvelun kautta.

Ilmoitattehan kerhoajat edellisen viikon maanantaihin klo 12 mennessä. Tämän jälkeen palvelu lukitsee kerhoajat ja niitä ei voi enää muuttaa. 1.–2-luokkalaisten osalta oppilaiden koulun alkamis- ja loppumisaika tulee ilmoittaa aamupäivä- ja iltapäiväkerhoa varatessa (esim. klo 7.309 ja 1316.30).

Lapselle tarjotaan monipuoliset mahdollisuudet ohjattuun yhteiseen tekemiseen, vapaaseen leikkiin sekä liikuntaan ja ulkoiluun. Iltapäivätoiminnassa voidaan myös tehdä koulutehtäviä.

Iltapäivätoiminta hakeminen ja lomakkeet

Hakeminen ja lomakkeet

Hoitoaikojen/lomien ilmoittaminen:

Vahvaa tunnistautumista vaativa asiointi (hakemukset, irtisanoutuminen, tulotietojen, hoitoaikavarauksen tai muiden tietojen muutokset):

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Rauni Mutanen Apulaisjohtaja, Polvijärven koulu Sotkuman 1.-6.lk 040 104 6216 rauni.mutanen@edu.polvijarvi.fi
henkilön kuva
Tuula Räsänen Apulaisjohtaja, Polvijärven koulu Kirkonkylän 1.-6.lk 040 104 6217 tuula.rasanen@edu.polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sotkuman aamu- ja iltapäivätoiminta 040 104 6233
henkilön kuva
Kirkonkylän aamu- ja iltapäivätoiminta 040 104 6515

Sivu arviointi ja palaute