YTYÄ! -hanke pääkuva

Navigaatiovalikko

Hankelogot

Hankkeet

KUHINA - Tukea työllistymiseen ja työllistämiseen

 

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Kuhina -Järjestötyöllistäminen työllisyyden ekosysteemissä -hanke (2024–2026) on aloittanut toimintansa vuoden alussa lähes koko Pohjois-Karjalan alueella ja myös Polvijärvellä.

Työhönvalmentaja Hemmo Paakkunainen tarjoaa Polvijärvellä yksilöllistä valmennusta työllistymiseensä tukea tarvitseville työttömille työnhakijoille. Työhönvalmennuksen tavoite on nopea työelämään kiinnittyminen ja pysyvämpi työllistyminen. Jos työllistymisen esteenä on koulutuksen puute, voidaan valmennuksessa keskittyä sopivien opintojen etsimiseen. Valmennusta tarjotaan Polvijärven työllisyyspalveluiden tiloissa tai sopivalla tavalla etänä.

Työhönvalmennukseen tullaan tutustumiskäynnin kautta. Työhönvalmennuksesta kiinnostuneet voivat keskustella palvelun sopivuudesta yhdessä työllisyyspalveluiden asiantuntijansa kanssa tai olla suoraan yhteydessä Hemmoon.

Työnhakijoiden tukemisen lisäksi hanke tarjoaa neuvoja ja apuja työllistämiseen alueen työnantajille – niin yrityksille kuin yhdistyksillekin. Polvijärvellä erityisenä tavoitteena on innostaa uusia yhdistyksiä työllistämään. Hankkeen kautta tarjotaan yhdistyksille yksilöllistä tukea ja järjestetään myös yhteisiä tapahtumia, joissa yhdistystoimijat voivat kohdata ja jakaa kokemuksia sekä ideoita esimerkiksi yhteistyöllistämistä.

Kuhina on Euroopan unionin osarahoittama ESR+-hanke (2024–2026). Lisäksi hankkeen rahoittajia ovat Pohjois-Karjalan Maakuntaliiton tulevaisuusrahasto sekä hankkeen kumppanikunnat.

Lisätietoa: www.pksotu.fi/kuhina/

Hemmo Paakkunainen on Kuhina-hankkeen työhönvalmentaja.

Ota yhteyttä niin kerron lisää!

Hemmo Paakkunainen

 

 

 

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Anne Purmonen Työllisyyspalvelujen esihenkilö 040 104 6207 anne.purmonen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hemmo Paakkunainen Työhönvalmentaja Kuhina-hankkeessa 0503503038 hemmo.paakkunainen@pksotu.fi

Sivu arviointi ja palaute