Ryhmäliikunta

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

Polvijärvellä ryhmäliikuntatunteja järjestävät muun muassa Joensuun seudun kansalaisopisto, jotkin urheiluseurat sekä yhdistykset.

Ryhmät kokoontuvat pääosin Vaparilla, A-salissa sekä Sotkuman koulun salissa. Salivuorot voit tarkistaa Liikuntasalit -sivulta.

Alta löydät linkkejä Polvijärvellä ryhmäliikuntatunteja järjestävien tahojen verkkosivuille ja ryhmien aikatauluihin:

Huomioithan, että kukin toimija vastaa itse ryhmäliikuntatuntien järjestämisestä, aikatauluista ja hinnoittelusta. Lisäkysymyksissä tulee olla yhteydessä ohjattujen ryhmien järjestäjään.

Myös muut paikalliset urheiluseurat voivat järjestää esimerkiksi erilaisia liikuntatempauksia tai kursseja. Seurat ilmoittelevat näistä omilla verkkosivuillaan ja muissa tiedottamiskanavissaan.

Muita polvijärveläisiä urheiluseuroja:

Tuolijumppa

Tuolijumppaa senioreille

Vapaa-aikapalvelut järjestää ikäihmisten tuolijumppaa vapaa-aikatalo Vaparilla (Räätälintie 6) yhteistyössä Outokummun Voimsitelu ja Liikunta Ry:n kanssa.

Tuolijumppa järjestetään maanantaisin klo 15. Jumpassa käytetään apuvälineenä tuolia. Jumpassa tehdään lihaksia voimistavia ja venyttäviä liikkeitä musiikin siivittämänä. Mukaan kannattaa ottaa oma vesipullo.

Kulku jäähallin puoleisesta ovesta. Tuolijumppa on maksuton. Jumpan järjestäjät seuraavat THL:n ja AVI:n ohjeistuksia ja suosituksia koronavirusepidemiaan liittyen.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Sirpa Halonen Vapaa-aikakoordinaattori 040 104 6204 sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute