Kertomuksia Polvijärven yrityksistä

Kertomuksia Polvijärven yrityksistä

Polvijärven elinkeinotiimi tekee säännöllisesti tutustumiskäyntejä paikallisiin yrityksiin. Kokoamme kaikki tarinat tänne.

Tapani Mutanen ja Niittylahden tila

Huoltolinkki Oy

Huhmarin entisen matkailukeskuksen alueesta toisen puoliskon omistavan Huoltolinkki Oy:n yrittäjät Henrik Väänänen ja Markus Väänänen kutsuivat Polvijärven elinkeinotiimin vierailemaan juhlatila Louhessa. Yrittäjät näkevät alueessa potentiaalia monipuoliseen liiketoimintaan.

Lue lisää tästä

Polvijärven elinkeinotiimi tapaa paikallisia yrityksiä.

Lämpö Kuningas Oy

Vuonna 1994 perustettu yritys on erikoistunut kaukolämpöverkostojen rakentamiseen. Lämpö Kuningas Oy on tullut tutuksi nimeksi, mutta ei pelkästään töiden takia. Firmalla on myös aktiivinen rooli yhteisöjen tukena.

Lue lisää tästä

 

Jaanan Kirppis

Jaana Karttusesta tuli kirpputoriyrittäjä äitinsä jalanjäljissä. Kovasti pidetty Jaanan kirpputori on ollut Polvijärven "aarreaitta" jo vuodesta 2009.

Lue lisää tästä

Yritystarinoita Polvijärveltä.

 

Tapani Mutanen ja Niittylahden tila

Höytiäisen vesijätöltä löytyi hyvää maata viljelyyn. Tapani Mutasen isoisoisä näki tilaisuuden ja osti maata Amerikan tienesteillään. Tapanista tuli tilan omistaja 2008.

Lue lisää tästä

Elinkeinopalvelut ja yhteystiedot

Elinkeinopalvelut

Polvijärvellä elinkeinoelämän palveluista vastaavat kunnanjohtaja ja maaseutuasiamies. Business Joensuun yritysasiantuntija tarjoaa Polvijärvellä yritysneuvontaa viikoittain.

Yrittäjyyttä – oli kyse yhden ihmisen pienyrityksestä tai kansainvälisille markkinoille tähtäävästä yhtiöstä – tuetaan Polvijärvellä.

Ota yhteyttä: